Cookie Consent by Cookie Consent Klik og beregn din malerpris GRATIS på 2 min. | Maler-pris.dk

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige malere

Bahn Malerservice v/Flemming Schrøder Bahn
Trine
7. Marts 2021

Alletiders arbejde. Fleksibel håndværker, holder tiden, laver flot finish

Malergruppen AS
Emma
27. Februar 2021

I forlængelse af glæden ved at have haft Jonas og Malergruppen A/S til at istandsætte karnappen i mit soveværelse, valgte jeg efterfølgende (uden tøven), også at udnytte muligheden for, at de kunne fuldspartle, sætte filt og male hele mit køkken. Jeg har udelukkende ét kritikpunkt, og det er skalaen på den her tjeneste ikke tilbyder, at jeg kan vurdere deres virksomhed bedre end 5 stjerner. Jeg er endnu engang målløs over virksomhedens arbejde, og håber meget, at få fornøjelsen af deres service igen i fremtiden. De leverer til dato det bedste stykke arbejde, jeg kan forestille mig fås i den branche. //Emma

H & N Byg og Anlæg v/Selim Demirovic
Nils
20. Februar 2021

Meget god service. Arbejde af højeste kvalitet.

Malermester Mads Hansen
Yasmin
18. Februar 2021

Forvandlede mit hus til et hjem. Mads og Peter er to forskellige typer af mennesker, som danner et godt makkerpar ved at have deres professionalisme og venlighed til fælles. De udøver godt håndværk. Mødestabile og fornuftige. Og giver gerne gode råd og en hjælpende hånd med på vejen. Vi vil til hver en tid anbefale dem og selv bruge dem igen.

Malerfirma Steen Johansen
Henrik
7. Februar 2021

Har fået malet den udvendige træbeklædning på huset. Flot stykke arbejde er blevet udført. Opgaven blev startet og afsluttet på aftalte tidspunkt, og til en fair pris. Kan anbefales.

Malerfirmaet Kongebro
Danjal
30. Januar 2021

Jeg har fået malet et værelse af "Malerfirmaet kongebro" - Mark er super dygtig. Han giver ekstra service og har udført jobbet på bedst mulig vis. Top top anbefalinger herfra.

SH Malerservice
Anne-Kathrine
28. Januar 2021

Fantastisk god service. Aftalen blev overholdt til punkt og prikke. Der blev knoklet igennem og resultatet var upåklageligt

Malerfirmaet NS ApS
Elena
26. Januar 2021

Min mand og jeg har fået malet hele vores rækkehus inkl. træværk og nedtagning af savsmuldstapet, samt opsætning af nyt. Jeg kan 100% anbefale Naveed og hans maler team. De leverede et super stykke arbejde og endnu hurtigere end vi nogensinde kunne drømme om! Kommunikationen var super fra starten - Naveed fik os til at overveje ting, som vi ikke havde tænkt over og han var meget grundig i gennemgangen af huset og malerarbejdet. Derfor var det tilbud vi fik også den pris vi i sidste ende betalte - der var ingen overraskelser der :) Skulle vi have malet igen skal vi helt sikkert bruge dette former og kan varmt anbefale alle at gøre det samme.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.