Cookie Consent by Cookie Consent Klik og beregn din malerpris GRATIS på 2 min. | Maler-pris.dk

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige malere

Malerfirmaet NS ApS
tobias
21. September 2020

jeg fik malet hele min lejlighed, & det stod Malerfirmaet NS for, Og synes det blevet så godt, & de holdte alle aftaler. Finish er bare i top.

Malerfirmaet KS ApS
Dennis
18. September 2020

Har fået malet vægge og loft, af pedel bolig.

Tapetsere & Malerfirmaet Jan Jensen
Dorte
18. September 2020

Jan har lavet meget forskelligt maler arbejde for mig, altid solidt og omhyggeligt arbejde til en god pris - og han dækker ordentligt af og gør rent efter endt arbejde. De varmeste anbefalinger herfra.

Malermester Mads Hansen
Solveig
18. September 2020

Vi havde en udestue, der var meget medtaget og trængte til en kærlig maler-hånd - dette sørgede Mads for, så alt nu er perfekt

KBH Malerservice
peter
10. September 2020

Grundig udførelse af malerarbejde, pålidelig og til tiden, Står i og skal bruge en maler som har fair priser, kan jeg kun sige go for dette malerfirma ;-)

TB Malerne ApS
Ursula
17. August 2020

TB malerne ved Fin Milo er virkelig til at stole på, de holder deres aftaler og laver deres arbejde godt. Fin er altid til at få fat i, når der er noget. STOR TAK herfra!!! Hilsen fra Ursula

SH Malerservice
Ana
12. August 2020

The apartment looks like brand new, in time, good professional and best value for money. I will definitely use them again next time I need it :)

Total Byggeri
maria
23. Juli 2020

Vi fik malet vores badeværelse - meget fint udført, overholdte alle aftaler og meget rimelig pris. Kan kun anbefales :-)

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.